Κύριο περιεχόμενο

Το καλάθι είναι άδειο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών στηριζόμενη στις παραδόσεις του τόπου μας. Ταυτόχρονα, όμως, ενθαρρύνουμε την διαφορετικότητα και την πρωτοβουλία.

Ο τόπος μας, οι πρώτες ύλες και η εμπειρία ήταν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην εκπλήρωση των στόχων μας. Στα παραπάνω, προσθέσαμε το μεράκι και την αγάπη όλων μας γι’ αυτό που δημιουργούμε.

Σκοπός μας είναι να μας γνωρίσουν οι καταναλωτές και να πειστούν μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ότι ο απόλυτος σκοπός μας είναι :

  • Η ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Η ποιότητα, η οποία αποτελεί διαρκώς ανταγωνιστικό πλεονέκτημά για μας και την οποία διαφυλάσσουμε με απόλυτη προτεραιότητα.
  • Το απόλυτο πάντρεμα της τεχνογνωσίας με την παράδοση
  • Η αξιοπιστία μας η οποία αποτελεί αρχή υποστήριξης κάθε συναλλαγής μας.

Σε όλα τα παραπάνω συμβάλει η χρήση τόσο των νέων τεχνολογιών, όσο και η επιστημονική κατάρτιση, η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μέσω διαφόρων προγραμμάτων, η συνεργασία με ειδικούς Διατροφολόγους.

Το εργαστήριο μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων -HACCP

Όραμα

Όραμά μας αποτελέι  η αφοσίωση στο να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινοτομίες αιχμής που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου, να δημιουργούμε συνεχώς νέα προιόντα, σεβόμενοι την παράδοση και την αγνότητα και στηριζόμενοι στην αυθεντικότητα και την μοναδικότητα του είδους μας. Παράλληλα, η συνεχής κατάρτιση σε συνδυασμό με την διαρκή αναζήτηση καινοτόμων μεθόδων και υλικών εγγυώνται την ασυναγώνιστη ποιότητα.

Στόχοι – Προοπτική

Στόχος μας να εξελίσσουμε ολοένα και περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων μας με νέες προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και έχουν φυσικά, λειτουργικά, και ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό και στην ποιότητα ζωής γενικότερα.

Αξίες

Οι αξίες μας, αποτυπώνονται σε κάθε προϊόν, σε κάθε επιχειρηματική δράση, στην κοινωνική μας ευθύνη.

Η επιμέλεια που αποτύπωνεται σε κάθε βήμα της παραγωγικής μας διαδικασίας, σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες, υπόσχονται ένα υψηλά διατροφικά προιόν που εφοδιάζουν τον αθρώπινο οργανισμό με πολλαπλά ωφέλη. 

 

ΕΙΤΑΙΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Επωνυμία: ΖΩΗ Μ.ΜΠΕΓΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Α.Φ.Μ. 800616564
Δ.Ο.Υ. Ζ΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.:132349305000
Διεύθυνση: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τ.Κ. 57001
Κεφάλαιο: €20.000,00
Εταίροι: ΖΩΗ ΜΠΕΓΟΥ, Βίτσι 6Α Πανόραμα Θεσσαλονίκη (Μοναδικός εταίρος)
Η μοναδική εταίρος συμμετέχει με κεφαλαιουχικές εισφορές.
Διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος: ΖΩΗ ΜΠΕΓΟΥ του ΜΙΧΑΗΛ.